Om fugler.noRedaksjonenEnglish news

Forsiden
Feltnytt
Vinterfugl
Småstykker
Identifikasjon
Galleri
Nye bøker
Norgeslisten
Rødlisten

Nye bøker

Field Guide to Protected Areas in the Barents Region

Stadig flere fuglekikkere og andre naturinteresserte fra store deler av Europa finner veien til nordlige deler av Skandinavia i sommermånedene, på jakt etter urørte naturperler og arktiske spesialiteter. I Norge har mange et forhold til Varangerhalvøya og Pasvik, nå er boka som viser vei til andre naturperler i Barentsregionen kommet.

13. januar 2005 | Les mer


Gyldendals store fugleguide - ny revidert utgave

Fem år etter førsteutgaven foreligger nå Gyldendals store fugleguide i ny og revidert utgave. Det er sikkert noen av dem som ennå ikke har slitt ut førsteutgaven som lurer på om de har behov for å kjøpe andreutgaven, så det kan være på sin plass med en liten omtale av hva som er forskjellig i de to utgavene.

6. april 2004 | Les mer


Norsk RingmerkingsAtlas

Et nytt storverk om Norges fugleliv er ikke daglig kost! Ovnparula og maskeerle til tross, publikasjonen av det første bindet av Norsk RingmerkinsAtlas må betegnes som årets begivenhet i norsk ornitologi. Denne boka inneholder ikke bare et vell av ny viten om våre fuglearters utbredelse, vandringer og overlevelse, men den dokumenterer også til fulle hvilket enormt potensiale ringmerkingsdata kan ha i forvaltningssammenheng.

13. januar 2004 | Les mer


Fugler.no - et webmagasin fra NNI © 2002 - 2008